avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... q) accident usor
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

q) accident usor

Pentru un eveniment SSM (leziuni superficiale, prim ajutor si ingrijiri medicale fara incapacitate de munca), ce comunicari se fac catre ITM?
Se intocmeste dosar de cercetare asa cum este definit la art. 122-124 in Norme?
Ultima modificare: Marți, 31 Iulie 2018
bngabriel, utilizator
Cel mai recent răspuns: bngabriel , utilizator 11:59, 2 August 2018
Multumesc pentru raspunsuri!
Intre timp am contactat ITM. raspunsul pe scurt a fost "daca s-a facut comunicarea evenimentului, faceti si dosar de cercetare, chiar daca e accident usor, fara concediu medical.", asadar voi intocmi dosar asa cum e descris in Norme.
cercetarea evenimentului este in curs de finalizare. exista document medical cu mentiunea "fara tratament la domiciliu".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor diaconumc diaconumc Salut! Pt.accident usor (itm 2 zile) se intocmeste fiam? Multumesc! (vezi toată discuția)
Accident de munca CludiaRazvan CludiaRazvan Pe 15 ianuarie am suferit o fractura de glezna in fata magazinului in care lucrez, inainte sa ajung la servici.Cei de acolo au început cercetarea pentru a ... (vezi toată discuția)
Accident de munca misu1972 misu1972 Buna ziua, in cazul unui accident de munca cu ITM, spitalizare 14 zile si reluarea muncii dupa concediul medical de o luna de zile, dupa cercetarea ... (vezi toată discuția)