avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... poluare fonica de catre antene vodafone
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

poluare fonica de catre antene vodafone

Buna ziua, am o intrebare: ANPC se ocupa de plangeri privind zgomotul extrem de mare produs de catre antene vodafone montate pe bloc?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:37, 31 Iulie 2018
Si ce zgomote fonice produce o antena GSM?
Trage cu petarde, are un motor in doi timpi, cum se manifesta?
Puteti fi mai explicita?
Antenele montate pe bloc produc un camp electromagnetic, nu zgomot si/ sau vibratii.
Oricum, ANPC nu are sarcini in acest sens. Determinarile de noxe fizice intra in competenta Directiei judetene de sanatate publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza poluare sonora liviu.moisii liviu.moisii Locuiesc la etajul 1 al unui bloc la parterul caruia are sediul un laborator de patiserie. Laboratorul foloseste un congelator de mare putere, care produce ... (vezi toată discuția)
Vibratie compresor vecini Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Situatia este urmatoarea: exact sub apartamentul meu este o alimentara care are montat pe perete, exact sub dormitorul meu, o unitate de racire ... (vezi toată discuția)
Care este limita de zgomot ( in decibeli) admisa la un spatiu comercial ce functioneaza desasupra unui apratament de locuit ? exonerata exonerata Buna dimineata , Va rog sa ma lamuriti in aceasta privinta : care este limita admisa ziua si noaptea pentru zgomotul produs de vitrinele aflate intr-un ... (vezi toată discuția)