avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nedumerire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nedumerire

In luna aprilie 2018 am primit salariu mult mai mic și decât minimum pe economie și 4 bonuri de masă. Am făcut în scris in luna mai,am trimis prin posta cu confirmare de primire și nici în prezent nu am primit răspuns,care a fost motivul diminuării salariului. Am întrebat conducerea instituției și mi a răspuns,," asta e o alta problema"! Ce mă sfătuiți să fac? Cu mulțumiri, Maria
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 1 August 2018
Si pana la urma ati aflat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plus caserie ioneliya38 ioneliya38 Buna ziua,Lucrez ca lucrator comercial(casier)la un supermarket din comuna,am si eu o intrebare:la efectuarea schimbului sau la inchiderea de zi se iese plus ... (vezi toată discuția)
Demisie monidore monidore buna ziua! in luna iunie mi-am depus demisia (am trimis-o prin posta cu confirmare de primire)conform art.79(8)C.M. In luna decembrie descopar ca nu-mi este ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu virgilmarius73 virgilmarius73 Sunt angajat al unei institutii publice cu autofinantare , in anul 2009, cand toate sporurile s au desfintat , acestea fiindu -ne introduse in ... (vezi toată discuția)