avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Direcția Sanitar-Veterinară are dreptul să divulge ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Direcția Sanitar-Veterinară are dreptul să divulge numele reclamantului către operatorul economic?

Buna seara,
Am făcut o sesizare catre Dsv, iar la 2 saptamani am fost chemat de șeful meu care mi-a cerut socoteală în legătură cu sesizarea.Mi-am dat seama ca a fost un control anunțat si ca nu se va confirma cele sesizate de mine, deși le-am trimis si poze autorităților, lucru care de astfel s-a si intamplat la o săptămână după discuția cu șeful meu.Degeaba am sesizat eu, daca la data controlului totul a fost în regulă. Doresc sa va intreb daca Dsv. avea dreptul sa-mi divulge datele personale? Intenționez să fac si o sesizare catre Autoritatea de protecția datelor. Șeful meu mi-a transmis ca nu e vina firmei daca se gasesc nereguli ci a angajaților care își desfășoară activitatea., lucru de care nu sunt de acord, deoarece fiecare angajat reprezinta firma, si este o pb. de management dpmdv.Va rog păreri si la această situație, va multumesv
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: morty , utilizator 00:02, 14 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OK, voi renunta la diacritica â pt câ nu pot acceda la ă.
Nu sunt sigur că această schimbare va facilita lectura.
O zi placută.
Nu va pot îndruma spre o anumita ONG datoritâ faptului ca nu cunosc activitatea intreprinderii in care lucrati si nici specificitatea infractiunii comise (alterarea conditiilor de sanatate la locul de munca, infractiune alterand calitatea mediului, etc...).
Ex.: lucrati intr-un abator in care tratamentul sacrificial al animalelor este act de tortura, cele mai indicate ar fi FUDA (www.mouvementfuda.com), Fundatia Brigitte Bardot (www.fondationbrigittebardot.fr), PETA (www.peta.com) etc... .
Demos a scris:

Nu sunt sigur că această schimbare va facilita lectura.


O, ba da, credeți-mă :)
Mulțumesc.
Lucrez intr-o companie de retail.Cunoasteti vreun ONG in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divulgare date personale catre terti mimisto mimisto Buna seara. Sunt intr-o situatie in care nu stiu ce sa fac. Am facut o reclamatie scrisa la un ritailer (hipermarket din Bucuresti) deoarece am fost ... (vezi toată discuția)
Legi internet ady_best03 ady_best03 Buna seara si mii de scuze pentru deranj. Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste legislatia IT. E legala postarea de poze, pe internet sau in cadrul ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului? VALI_M VALI_M As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema avuta cu cei de la Protectia Consumatorului. Am facut o sesizare la Comisariatul Judetean pentru ... (vezi toată discuția)