Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti daca este legala masura popririi pentru următoarele dosare:
1-dosar executional nr 90/2010 reprezentat de sentinta civila 1067/2007
2- dosar executional 185/2013 sentinta civila 2858/2010
3-dosar executional nr 455/2015 sentinta civila 807/2013 reprezentand contravaloarea serviciilor de termoficare neachitate la care s-au adăugat cheltuielile de judecată si onorariul executorului judecatoresc
Stimate domn,nici eu nu am un document referitor la sentinta. De fapt nu am nici un ducument in afara de raspunsurile politiei si respectiv al camerei executorilor judecatoresti. Stiu doar ca se sustine faptul ca as avea o datorie fata de SC TERMOFICARE SA
S-a primit mesaj de la banca unde se detine contul bancar cum ca s-au instituit 3 popriri . Am luat legatura cu banca care ne-a spus numele executorului care a dispus poprirea in cazul celor 3 dosare.
Ne-am deplasat la executor ,in data de 22.05.2018 unde am facut cerere pentru eliberarea copiilor sentintelor somatiilor ,etc,menționând faptul ca se dorește ridicarea personala a documentelor solicitate
Ni s-a comunicat faptul ca in 5 zile lucrătoare vom primi actele solicitate. De la data depunerii cererii si pana in acest moment nu am primit nimic. De fiecare data primeam raspunsul ca nu sunt gata actele
In iunie 2018 am contactat un avocat care a facut o adresa catre doamna executor pentru eliberarea actelor insa nici doamna avocat nu a primit nici un răspuns
Astfel am facut plangere la poliție si la camera executorilor judecatoresti
Astazi am primit raspuns de la camera executorilor camera executorilor camera executorilor in care se specifica ceea ce v-am trimis,precum si ca nu m-as fi prezentat la executor pentru ridicarea documentelor solicitate
Faceti demersuri in continuare pt a intra in posesia actelor de la executor,apoi cu av angajat apreciati daca este cazul formularii unei contestatii la executare,Colegul avea dreptate prin raspunsul oferit, de unde sa cunoastem noi situatia in care va aflati,dvs indicand doar nr de sentinte,Succes,