Am o matusa venita la mine care dintodata s/a sitit rau nu mai putea minca ,nu mai putea sa mearga acuza dureri de spate in regiunea plaminilor ,tisea nu mai avea voce .A venit doctorul de garda al judetului a spus ca inima si plamanii sunt normale si pt ca nu este urgenta , acuma a aflat si el ca trebuie platit 8 000 de forintii. l/am intrebat,cind este urgenta?Cind pacientul moare.?I/am spus mai multe si atunci a chemat salvarea .A venit salvarea a luat/o pe matusa eu nu am putut sa o insotesc ne avind cu ce ma intoarce inapoi pt ca se facuse noapte .Am primit telefon de la spital ca i s/a gasit ca are fibrilatie.I/am spus ca matusa asa boala nu a avut.Doctorul din spital mi/a spus ca trebuie platita internarea.Vreau sa va intreb///daca doctorul care a venit acasa a spus ca inima este buna iar cel de l/a spital a gasit ca din acest motiv i/a s/a slabit ---care este situatia si ce drepturi are matusa???
Malpraxis
maruus21
Buna ziua!
Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Serviciul ambulanta
eipya
Buna tuturor !
Imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Nu stiu unde se incadreaza problema mea.
Am nevoie de sfatul vostru in urmatoarea ... (vezi toată discuția)