avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ce servicii medicale include cardul european de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ce servicii medicale include cardul european de sanatate pe teritoriul Ungariei

Am o matusa venita la mine care dintodata s/a sitit rau nu mai putea minca ,nu mai putea sa mearga acuza dureri de spate in regiunea plaminilor ,tisea nu mai avea voce .A venit doctorul de garda al judetului a spus ca inima si plamanii sunt normale si pt ca nu este urgenta , acuma a aflat si el ca trebuie platit 8 000 de forintii. l/am intrebat,cind este urgenta?Cind pacientul moare.?I/am spus mai multe si atunci a chemat salvarea .A venit salvarea a luat/o pe matusa eu nu am putut sa o insotesc ne avind cu ce ma intoarce inapoi pt ca se facuse noapte .Am primit telefon de la spital ca i s/a gasit ca are fibrilatie.I/am spus ca matusa asa boala nu a avut.Doctorul din spital mi/a spus ca trebuie platita internarea.Vreau sa va intreb///daca doctorul care a venit acasa a spus ca inima este buna iar cel de l/a spital a gasit ca din acest motiv i/a s/a slabit ---care este situatia si ce drepturi are matusa???

Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:29, 2 August 2018
Apelați la un avocat ce practica in Ungaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis maruus21 maruus21 Buna ziua! Acum aproximativ 6 saptamani tatal meu s-a internat pentru o saptamana (de luni pana luni_ la Institului de Reumatologie Ioan Stoia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Solutie - malpraxis medical pista62 pista62 M-am prezentat la camera de garda la spital cu tensiune mare si dureri mari in maini,doctorul a spus ca e reumatism si m-a trimis acasa.Dupa 24 de ore tot nu ... (vezi toată discuția)
Serviciul ambulanta eipya eipya Buna tuturor ! Imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Nu stiu unde se incadreaza problema mea. Am nevoie de sfatul vostru in urmatoarea ... (vezi toată discuția)