avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL fara angajati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL fara angajati

Buna ziua.

Un SRL care nu are angajati, poate avea activitate? Adica imi fac un SRL si, fara sa angajez pe cineva, eu ca administator pot sa lucrez la firma mea, fara sa fiu angajat? Este legal?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosminhala , utilizator 22:13, 17 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da !
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In prima faza da.

Trebuie sa va semneze cineva bilantul insa in baza unui contract de munca /prestari servicii.
Cine munceste efectiv pe firma dvs munceste in baza unui contract de munca, dvs sunteti administrator si puteti face doar "munca" din Actul constitutiv.

Ultima modificare: Vineri, 10 August 2018
Constantin Vera, Contabil
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestare servicii pentru asociat firma Fedayna Fedayna Buna ziua, Sunt asociata intr-un SRL alaturi de un alt partener, care este si administratorul firmei. Serviciile pe care le voi presta sunt de inregistrare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ca administrator unic și unic angajat la o srl, ... MarivsRO MarivsRO Bună ziua. Ca administrator unic și unic angajat la o SRL, în calitate de inginer proiectant, dacă intru în concediu de creștere copil, am voie să mai ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Boostmoney991 Boostmoney991 Buna ziua. Detin un srl cu obieect de activitate Activitati de curierat si altele, sunt si administrator singur angajat. Ofer servicii pentru o firma de ... (vezi toată discuția)