avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASMB
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASMB

Bună ziua,
Situația sta astfel: în data de 31.07 mi-am încheiat activitatea cu acordul partilor(așadar, pana la data de 31.07 am beneficiat de calitatea de asigurat). În curând voi avea nevoie de-o intervenție chirurgicala și-as dori sa știu ce variante as avea pt a putea fi asigurata și a putea primi indemnizația de concediu medical. Menționez, de asemenea, ca beneficiez de venituri din chirii pt care plătesc impozit și asig de sănătate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drepturile de asigurare la sanatate încetează după 3 luni de la ultima plată a contribuţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate dupa expirarea somajului elenac59 elenac59 Buna seara! Am terminat somajul in 13 iulie 2016, in data de 28.07.2016 m-am internat in spital pentru o interventie chirurgicala. Pe data de 18.07.2016 am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 Buna ziua.La sfarsitul lui 2015 inceputul lui 2016 am suferit o interventie chirurgicala la coloana si doua la genunchi timp in care am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Deliz Deliz Am pe cartea de munca 7 ani lucrati,salariu net este de 1300,cel brut 1800 lei.sunt casatorit si-as vrea ca sotia mea sa ia concediu prenatal in locul meu,ea ... (vezi toată discuția)