avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Buna ziua
Am si eu o intrebare eu si tatal copilului meu nu putem sa mai fim impreuna din cauza geloziei lui excesive avem un copil impreuna de 1 an 5 luni si eu as vrea sa iau copilul pentru ca nu este un mediu adecvat pentru cresterea lui precizez ca stam cu chirie iar copilul are domiciliul la adresa parintilor mei. El nu vrea sa imi dea copilul. Ce pot sa fac care sunt solutiile? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 14:35, 3 August 2018
Plecați pur și simplu cu minorul, urmand ca ulterior sa solicitati desfacerea casatoriei, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea locuintei minorului la domiciliul dvs, pensie de intretinere.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Plecați pur și simplu cu minorul, urmand ca ulterior sa solicitati desfacerea casatoriei, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea locuintei minorului la domiciliul dvs, pensie de intretinere.

Totodata cereți si ordin de protecție contra lui. La început temporar dat de politie si pe urma permanent dat de instanta
Da, dacă este violent prevalați-vă de dispozițiile art 23 și urm din legea 217/2003.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor lasat la unul din parinti pana se incepe procesul Zuzulina Zuzulina As vrea sa plec cu ambii copii minori chiar unul e sugar ,insa tatal vrea ca celalalt sa ramana la el.In cazul in care as pleca doar cu sugarul poate avea ... (vezi toată discuția)
Divort Alexandra Panta Alexandra Panta Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii doris24 doris24 Buna ziua. Am 24 de ani,sunt casatorita din aprilie 2010 si am un baier\tel de 1 an si 3 saptamani. Vreau sa depun pt divort si sa ma mut la tatal meu. Din ... (vezi toată discuția)