Buna ziua
Am si eu o intrebare eu si tatal copilului meu nu putem sa mai fim impreuna din cauza geloziei lui excesive avem un copil impreuna de 1 an 5 luni si eu as vrea sa iau copilul pentru ca nu este un mediu adecvat pentru cresterea lui precizez ca stam cu chirie iar copilul are domiciliul la adresa parintilor mei. El nu vrea sa imi dea copilul. Ce pot sa fac care sunt solutiile? Va multumesc
Plecați pur și simplu cu minorul, urmand ca ulterior sa solicitati desfacerea casatoriei, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea locuintei minorului la domiciliul dvs, pensie de intretinere.
Plecați pur și simplu cu minorul, urmand ca ulterior sa solicitati desfacerea casatoriei, exercitarea autoritatii parintesti in comun, stabilirea locuintei minorului la domiciliul dvs, pensie de intretinere.
Totodata cereți si ordin de protecție contra lui. La început temporar dat de politie si pe urma permanent dat de instanta
Divort
Alexandra Panta
Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)