avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salariu

Buna ziua,
Am nevoie de sfatul dvs. .
Daca salariatul s-a intors din concediu crestere copil, nu are salariul (e vorba de salariu minim)modificat conf cerintelor din 2018 si incetarea suspendarii este aceeasi cu incetarea contractului de munca, se mai intervine in sensul modificarii salariului, avand in vedere ca nu are nicio zi lucrata?
Conform art 49 Codul Muncii:
(6) În cazul suspendării contractului individual de muncă se suspendă toate termenele care au legătură cu încheierea, modificarea, executarea sau încetarea contractului individual de muncă, cu excepţia situaţiilor în care contractul individual de muncă încetează de drept.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMAGINE28 , utilizator 15:44, 6 August 2018
Nu mai este necesara modificarea salariului , in acest caz.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari cim in timpul suspendarii?? lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)
Modificarea cim in perioada suspendarii pentru incapacitate de munca ionutght ionutght Buna ziua Se poate modifica CIM al unui salariat (schimbare functie si loc de munca) in perioada in care salariatul este in concediu medical? Salariatul ... (vezi toată discuția)
Cim suspendat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am urmatoarea situatie : Un angajat a fost in concediu fara plata, - chiar in perioada in care s au marit salariile pt. a respecta sal. minim pe economie - ... (vezi toată discuția)