avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cheltuieli de judecata

prin hatararea judecatoreasca parata a fost obligata la plata cheltuielilor survenite cu expertiza judiciar contabila si obligarea la plata avansului depus pentru expertiza .Parata a facut recurs si refuza sa achite expertiza efectuata .Intrebarea mea este la apel ma poate obliga instanta de apel sa o platesc eu?(mentionez ca am cerut ajutor public in instanta deoarece nu am venit)
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:51, 3 August 2018
Nu avem de unde cunoaste ce va decide instanta de apel.
Inteleg ca instanta v-a aprobat dvs. ajutor public judiciar in materie civila pentru plata expertizei judiciare contabile, iar hotararea instantei de fond a fost favorabila dvs. In hotararea judecatoreasca s-a mentionat recuperarea cheltuielilor de judecata/ cheltuielilor cu expertiza de la parata.
Hotararea instantei de apel va fi definitiva.
Parata are dreptul legal sa conteste solutia de la fond. Probabil ca motive de apel nu constituie doar plata expertizei ci si solutia pronuntata in cauza.

In functie de probele de la dosar va decide instanta de apel, a carei decizie va fi definitiva si executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru solicitarea drepturilor salariale în instanță, salariatul trebuie să plătească expertiza contabilă pentru stabilirea drepturilor? cyan cyan In cazul in care la incetarea contractului de munca angajatorul nu a platit salarii restante si indemnizatia de concediu si angajatul deschide actiune in ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuielilor de judecata! iuliana neata iuliana neata ora estimata: 13:00 Complet: C 34 Civil Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de reclamanta ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila anissia anissia Buna seara, In cadrul unei expertize contabile la o asociatie de propietari, expertiza solicita de persoana dat in judecata, si admisa de judecator, se ... (vezi toată discuția)