avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Calcul termen 45 zile
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Calcul termen 45 zile

Buna ziua!

Am o dilema, după cum urmează:

Doresc sa depun dosarul pentru obținerea stimulentului financiar pentru căsătorie, dosar care se depune in termen de 45 de zile calendaristice de la oficierea căsătoriei.

In condițiile in care aceasta a avut loc in 22 Iunie 2018, este in termen ziua de luni, 6 August? 5 August este zi nelucrătoare.

Aștept cu interes răspuns. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: TOTAL FISCAL SOLUTIONS , Consultant fiscal 20:40, 3 August 2018
Calculul celor 45 de zile incepe din urmatoarea zi incheierii documentului. Daca a 45-a zi pica intr-o zi nelucratoare, atunci trebuie sa mergeti in urmatoarea zi lucratoare. Dar pentru a preintampina unele neajunsuri care deriva dintr-o interpretare sau alta, de ce nu mergeti in penultima zi din perioada, respectiv trebuia sa mergeti astazi, 03.08.2018. Oricum, ziua de 6 este in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la sechestru asigurator annabela annabela termenul de recurs de 5 zile de la comunicarea incheierii de admitere a unui sechestru asigurator se calculeaza pe zile lucratoare sau calendaristice? ... (vezi toată discuția)
Calcul termen pe zile calendaristice pentru inregistrare la ajofm Elena120 Elena120 Buna ziua. Conform prevederilor legale inteleg ca un absolvent este obligat sa se inscrie in termen de 60 de zile de la absolvire la AJOFM pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen ... Cami2014 Cami2014 Instanța de fond a pronunțat hotărărea și a stabilit termen de 10 zile pentru declararea apelului, Hotărârea mi-a fost comunicată în data de 09 ... (vezi toată discuția)