avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Balcon inchis - doar cu autorizatie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Balcon inchis - doar cu autorizatie?

Buna seara

Am cumparat un apartament, iar balconul este complet din sticla ( atat partea de jos, cat si cea de sus).
Ma gandesc sa il inchid complet, in sensul in care as vrea ca partea de jos sa fie zidita atat in interior, cat si in exterior.
Este nevoie de autorizatie pt asa ceva?
2 vecini din blocul alaturat (lipit) au facut deja aceasta modificare, insa nu stiu daca au sau nu autorizatie.
Nu doresc sa il modific, iar apoi sa ma trezesc cu amenda si cu faptul ca va trebui sa il refac la loc.

Astept raspunsul dvs.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:06, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este obligatoriu sa detineti proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism in baza carora se fie consemnata in cartea tehnica modificarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare balcon lazindaliborca lazindaliborca Buna ziua,am si eu nevoie de o informatie.Doresc sa inchid balconul actual(care e format din schelet metalic si sticla groasa cu fir metalic de sus pana jos) ... (vezi toată discuția)
Inchidere balcon gabrielmunteanu21 gabrielmunteanu21 Buna ziua, am cumparat o garsoniera, blocul fiind in 2013 construit. In contractul de vanzare-cumparare nu este specificat nimic referitor la inchiderea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa inchid un balcon cu termopan. balconul are ... dana_adriana dana_adriana Buna ziua, Doresc sa inchid un balcon cu termopan. Balconul are o balustrada iar termopanul va fi montat in spatele balustradei(spre interior) As avea ... (vezi toată discuția)