avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aș dori să știu care e răspunderea proprietarului ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aș dori să știu care e răspunderea proprietarului când chiriașul decedează din cauza aragazului defect

daca un propietar,stiind ca aragazul pe cale-l ofera unui chirias nou este defect si emana gaze iar chiriasul decedeaza prin asfixie in urma emanatiilor, in ce articol se incadreaza,care ar fi pedeapsa si termenul de prescriptie.evenimentul s-a intamplat in luna februarie ac.multumesc celor ce imi vor rspunde
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 11:54, 6 August 2018
Daca " proprietarul" a avut cunostinta despre imprejurarea expusa, atunci, este necesara aplicarea unei sanctiuni fata de acesta.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii si diverse alte chestii in cazul unei inchirieri miki3 miki3 As dori sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul unui apartament inchiriat in cazul in care se intampla urmatoarele chestii neplacute si care ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)
Separare gaze udau_1966 udau_1966 in asociatia noastra,din constructive,2 scari de bloc,fiecare cu 33 apartamente sunt alimentate de la un punct comun cu gaze.problema este urmatoarea:una din ... (vezi toată discuția)
Probleme la intretinere din cauza gazului citit gresit Robert_tm Robert_tm Buna. anul trecut in septembrie ne-am mutat in apartamentul unei rude, nu suntem proprietari, nu platim chirie. este un ap cu 2 camere fara centrala sau ceas ... (vezi toată discuția)