avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva

Cum se calculeaza tva -ul daca nu am fost inregistrat ca platitor de tva si am depasit plafonul?(Inteprindere Individuala).Am avut control financiar si dansii mi-au calculat tva ca si cum eu l-as fi incasat de la client.Este corect?
Nu am contabil deoarece la inteprindere individuala nu pot avea angajati,doar asociati.
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 20:19, 6 Noiembrie 2009
norma e aceeasi, indiferent cate venituri ai, cred ca la asta se referea.

daca realizezi intr-un an peste norma, practic impozitul platit este sub 16%, iar daca realizezi sub norma, platesti mai mult de 16%....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce plafon trebuie depasit ptr a deveni platitor de tva ? Cezar66 Cezar66 In momentul actual sunt ne-platitor de TVA...Ce plafon trebuie depasit ptr a deveni platitor de tva ? (vezi toată discuția)
Norma de venit hul_ko hul_ko buna seara, referitor la norma de venit am solicitat informatii in 3 judete din tara referitoare la acest subiect, dar nici un raspuns clar toate intrebarile ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit - sunt persoana fizica neimpozabila sau impozabila? alexberi alexberi Lamuriti-ma si pe mine in incalcitul Cod Fiscal. PFA cu norma de venit reprezinta o persoana fizica [b]neimpozabila [/b]sau [b]impozabila[/b]? Intreb in ... (vezi toată discuția)