Buna ziua din pacate am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv . A trebuit să fac dezmembrare la un teren intravilan si am apelat la un tipograf în urma cu 4 luni.Topograful mi -a explicat ca trebuie sa faca 2 lucrări dezmembrare si intabulare . A venit cu prima lucrare pentru a o semna si a rezolva partea a doua , dar partea a doua a spus că încă nu este gata de 3 luni de zile tot asta aud la telefon fără alte explicatii . Nu am nici o dovada-act ca lucrez cu X tipograf dar bineinteles ca stiu cum il cheamă .
Întrebarea mea este cum pot verifica la cadastru ce se intampla ? Dacă merg la cadastru imi ofera informatii ?
Topograful are obligatiile mentionate in contractul de prestari servicii incheiat intre parti.
Trebuie identificat de ce apar suprapunerile - masuratoare gresita sau acte de proprietate care se suprapun pe anumite suprafete de teren.
Cereti numarul de inregistrare de la topograf si in cerere va referiti la acest numar.
Daca nu primiti nr. de inregistrare, poate topograful nu a depus dosarul la cadastru.
NU mai postati discutii noi la discutii deja existente pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze, sa reciteasa tot ceea ce s-a scris anterior.