avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... VREAU SA IES LA PENSIE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

VREAU SA IES LA PENSIE

SUNT NASCUTA IN 13.01.1955,AM 36 ANI LUCRATI,DIN CARE 10ANI,8LUNI LA GR A2A.VREAU SA STIU CAND IMI POT DEPUNE DOSARUL DE PENSIE ANTICIPATA.:stunned:
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
valaceclivia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:18, 5 Noiembrie 2009
Puteti beneficia de:
1. Pensie anticipata partiala incepand cu Ianuarie 2010, respectiv la implinirea varstei de 55 ani;
2. Pensie pentru limita de varsta, cu reducerea varstei standard de pensionare, pentru activitate dasfasurata in conditii deosebite de munca, incepand cu Ianuarie 2013, respectiv la implinirea varstei de 58 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial niko_a niko_a Sunt nascuta in 1955 mai 25.Lucrez de 31 ani din care 9 ani si 8 luni am gr II. In cazul in care ma pensionez la inplinirea virstei de 55 ani ,deci in 2010 ... (vezi toată discuția)
Pensionare iustinfiul iustinfiul buna ziua va scriu acum deoare ce am ajuns la capatul puterilor am 55 de ani si 30 ani de munca din care 7 luni gr 1 a de munca 11 ani gr 2 de munca 15 ani gr ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie? petea petea Sunt nascut pe 23-01-1953 Am 36 ani vechime in munca, din care 31 ani si 8 luni, in grupa a II a de munca. Cand pot iesi la pensie? Cu cat se reduce exact ... (vezi toată discuția)