avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract incheiat intre o persoană decedată si un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract incheiat intre o persoană decedată si un avocat

Bună ziua. Tatăl meu a decedat si el a avut un contract cu un avocat pentru al ajuta sa primească despagubiri pentru casa demolată de către stat inainte de 89,iar noi nu suntem mulţumiţi de serviciile dânsului. Intrebarea mea este dacă suntem obligaţi sã continuăm acest proces cu dânsul sau contractul se reziliază de la sine ţinând cont de faptul că contractul a fost încheiat între el si tatăl meu decedat. Vă mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:31, 5 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu sunteți mulțumiți, nimic nu vă oprește să vă alegeți alt avocat.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori sa nu va alegeti un alt avocat.
Art.88, Încetarea mandatului, spune: Mandatul nu încetează prin moartea celui care l-a dat. Mandatul dăinuiește până la retragerea lui de către moștenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul daca cine a facut o procura speciala pentru alt persoana ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com In cazul daca cine a facut o procura speciala pentru alt persoana a decedat.Intrebarea este Se pot schimba numele lui cu numele sotului la procura speciala ... (vezi toată discuția)
Procura in proces civil-valabilitate in cazul decesului titularului ContSters115731 ContSters115731 Am o procura de la bunicul meu in care ii reprezint intr-un proces civil.A murit si acum nu stiu daca trebuie introdusi in cauza mostenitorii lei legali, ... (vezi toată discuția)
Art. 71 din vechiul cod de procedura civila catavencu catavencu In vechiul cod civil, potrivit art. 1552 pct. 3 mandatul se stinge „prin moartea, interdictia, nesolvabilitatea si falimentul ori a mandantului ori a ... (vezi toată discuția)