avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pentru zugravit casa, pot apela la persoane ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pentru zugravit casa, pot apela la persoane neautorizate?

Pentru zugravirea casei, pot apela la persoane neautorizate? La o eventuala reclamație sau control cine încalcă legea și care este riscul?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:24, 5 August 2018
Bai frate asta-i intrebare de te doare mintea...Maine o sa ne intrebi daca te poti duce la prostituate si daca o sa te reclame cineva...!!
Cine stie breeee ca l-ai platit si ca nu te-a ajutat ca prieten pentru alte servicii care i le-ai facut....
Daca ti-e frica angajeaza firma autorizata si ai scapat de belea ...Nu cred sa fie vreo diferenta la plata serviciilor unul fata de celalalt autorizat.

Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ilegala marty82 marty82 Buna seara, Am o intrebare legata de o constructie ilegala din subsolul blocului in care locuiesc. Vecinul de la parter a construit o boxa sub apartamentul ... (vezi toată discuția)
Aprobari necesare pentru amenajari interioare? brutuss_ia brutuss_ia Buna seara! Eu si sotul meu ne aflam in situatia de a amenaja o casa veche pe care am mostenit-o. Precizez case afla intr-o curte comuna si face parte ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsa pe contrac de munca erinfx erinfx lucrez intr-o scoala privata din octombrie.am fost anuntata ca pe baza actelor aduse de mine, mi-a fost inregistrata cartea de munca...numai ca... cu o mica ... (vezi toată discuția)