avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum pot recupera grupa 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum pot recupera grupa 1

Am 13 .4 ani la grupa 1 lucru in sala masini cu motoare mai mari de 600cp din 2005 si in prezent lucrez in aceleasi conditii dar inteprinderea nu a depus hartii pt obtinerea gr.speciale .Beneficiez de noile modificari ale legi pensii 221/2018 ? Pot aduce adeverinta pt ultimi 13 ani ca am lucrat in conditiile specificate la anexa 2(pers.navigant lucrand in sala masinii cu mot mai mari de 600cp)
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:21, 6 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai deschideti aceeasi discutie de mai multe ori, chiar pe sectiuni diferite de forum.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Daca intreprinderea nu a facut demersurile legale, nu veti primi o adeverinta de la firma.
Legea nr. 221/ 2018 nu are legatura cu discutia deschisa de dvs. in conditiile in care legal, in prezent, nu aveti grupa de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare grupa Mileacoiciu Mileacoiciu Daca inteprinderea la care lucrez cu toate ca indeplinesc conditiile de la anexa 2 cu privire la pers. Care beneficiaza de gr speciala (lucru im sala masini la ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Sanda Stefana Sanda Stefana Buna ziua! Lucrez pt. o firma care transporta marfuri periculoase( motorina, benzina) din anul 2000 pana in prezent 2018.Incadrarea mea este sofer autocamion, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta zile cm CROSETEL CROSETEL Am o nelamurire cu privire la elibearea adeverintei cu zile de concediu medical: -cum se calculeaza zilele de concediu medical, pe an calendaristic ( adica de ... (vezi toată discuția)