avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca pe bulgaria
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca pe bulgaria

Lucrez ca sofer de tir in Suedia.Mi s-a propus sa semnez o procura de imputernicire prin ambasada pentru stabilirea contractului de munca pe Bulgaria.O parte din colegi nu au semnat precizand ca nu avea nr de inreg si redactat in lb engleza.Ce treb sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 6 August 2018
Buna ziua,
Procura este pentru a imputernici pe cineva sa faca sau sa nu faca ceva in numele dumneavoastra. Nu vad logica acestei procuri in situatia data. Presupun ca este vorba, mai de graba de o detasare a fortei de munca, fie si sub forma delegatiei, insa situatia prezentata de dumneavoastra nu reflecta asupra a ce se doreste sa se semneze de fapt si la ce sa se foloseasca, pentru a va putea ajuta cu un sfat.
O zi frumoasa
Ce inseamna c.i.m. pe Bulgaria ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire! mihaila ionut mihaila ionut Am un litigiu de munca in alt oras departe de domiciliul meu!Daca fac o imputernicire pe numele unui prieten sa se duca sa traga la xerox acte din dosarul de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere soferi de tir unei firme din ue carlito carlito Am o mica firma care are printre obiectele de activitate si \\"Transporturi rutiere de marfuri\\". Firma are un singur camion in dotare si un sofer. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Partaj urmat de vanzare-cumparare. contract de mandat incheiat in strainatate in fata consulului. procedura Andreea_31 Andreea_31 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si nu stiu care este cea mai buna solutie. Locuiesc in Marea Britanie de 2 ani de zile, fratele meu locuieste ... (vezi toată discuția)