avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul vecinului pentru utilitati pe terenul lui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul vecinului pentru utilitati pe terenul lui

Un acord notarial de la vecinul , prin care este de acord cu bransarea mea la utilitati, pe terenul lui, il poate impiedica pe acesta sa-mi opreasca accesul la apa sau alte utilitati ?Ce ma sfatuiti?
Multumesc!
Așa ar fi normal, dacă vorbim despre un acord. Cu condiția să stabiliți toate detaliile acelei înțelegeri, să nu rămână neclarități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinul - conducta apa marianica marianica Am o problema cu un vecin in ceea ce priveste furnizarea apei. In anul 1980, tatal meu a facut tot ce era necesar din punct de vedere legal pentru a ne bransa ... (vezi toată discuția)
Probleme bransare canalizare rotterro rotterro Buna ziua, In 2015 un verisor a cumparat un teren de 20 ari care include si un drum de acces de 200mp din care el detine 2/3. in 2015 s-a apucat sa faca ... (vezi toată discuția)
Bransament curent casa mobila/rulota alezu alezu Buna,am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Detin un teren intravilan 600mp in Cluj,imprejmuit pe care am instalat o casuta mobila 30mp,doresc sa ... (vezi toată discuția)