avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Cum recuperez bani
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Cum recuperez bani

Cum pot da in judecata patronul italian ca nu mia plătit salariul la agentie(agenția romaneasca) si pentru ca mi-a falsificat semnătura mea si a completat el cerere in locul meu precum ca eu as fi de acord sa mi se oprească banii mentionez ca eu nu am completat sau semnat nimic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 15:49, 7 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Incercati sa luati legatura cu un avocat din Italia sa va sprijine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In afara de a discuta cu un av italian in vederea sesizarii autoritatilor competente nu aveti ce sa faceti.Cautati pe net sunt si av romani care profeseaza in Italia.
Erati angajat cu contract de munca de catre o firma din Romania? Care la randul ei avea incheiat contract cu firma italiana? V au retinut tot salariul? Si pentru care motiv? Ce scrie in acea declaratie falsa? Care este motivul pentru care dvs. erati de acord sa vi se retina tot salariul?
Nu exista asa ceva. Ce spune angajatorul din Romania? Unde s a mai vazut sa se retina tot salariul? Pentru cate luni nu v-ati primit salariul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)
Asigurare falsa negrutza_pitzy negrutza_pitzy ce se intampla daca circuli cu o asigurare falsa si tu de fapt nici nu stii lucrul asta? (vezi toată discuția)
Cine imi plateste concediul medical si concediul de odihna? flori2009 flori2009 Buna seara! Sunt angajat al unei agentii de recrutare din Bucuresti cu contract pe durata determinata si detasat in Italia pentru toata durata contractului. ... (vezi toată discuția)