avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebari pt martorii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebari pt martorii

buna seara. daca partea adversa intr-un proces de divort are angajat avocat iar eu nu am bani sa-mi angajez unul iar amandoua partile am propus cate doi martori as vrea sa stiu cum li se vor administra intrebarile pt martori de mine deoarece eu nu stiu daca pot pune aceste intrebari sau daca mi se va permite acest lucru
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
cris_deo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:35, 6 Noiembrie 2009
vedeti ca intreaba instanta daca sunt in dusmanie cu dvs. atunci spuneti si aduceti probe...e decizia dvs. daca nu vreti sa fiti asistat de un avocat ...de fapt o sa vedeti si singur, limbajul juridic e unul specific , iar daca nu il stapaniti riscati ca intrebarile sa va fie respinse sau fara relevanta juridica...mai ales daca partea adversa are avocat...

Ma intreb cand vi se sparge o teava acasa apelati la instalator si-i spuneti ca nu vi-l permiteti?...:)) e o intrebare retorica
multumesc
Daca nu aveti venituri suficiente puteti sa cereti un avocat din oficiu sau veti plati numai jumatate din suma !
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
Costinel Burca, Contabil
cris_deo a scris:

se poate face la notar marturisirea respectiva?

Martorul trebuie sa fie prezent in fata instantei .....nu poate depune marturia in fata notarului, ci a judecatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre jurământul părților în procesul de partaj și costuri proces... cristian damian cristian damian 1. Procesul de partaj se derulează asemănător celui de divorț? Doar avocatul și martorii vorbesc (+ înscrisurile) sau instanța ia în ... (vezi toată discuția)
Proba testimoniala ralu_2008 ralu_2008 in cazul in care in decursul unui proces de divort se admite proba testimoniala, iar partile ( reprezentate e catre avocati)au fiecare in parte martori, ... (vezi toată discuția)
Martorii in proces szabo doinita doina szabo doinita doina as dori sa aduc in fata instantei 2 martori care sint mama si fiu si care nu sint rude cu decedatul bunic al meu care a fost condamnat politic si nici cu ... (vezi toată discuția)