avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal nu vrea sa plateasca pensia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal nu vrea sa plateasca pensia

S-a terminat procesul,s-a stabilit domiciliul la mine dar tatal este de negasit.Nu vrea sa auda de copil nici de pensie.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:17, 28 August 2018
Mergeți cu hotărârea la un executor judecătoresc sau formulați plângere penală pt abandon de familie.
Aș opta inițial pt prima variantă.
Are rost sa merg la executor silit daca tatal nu are imobile pe numele lui si lucreaza in strainatate fara contract?
Daca stiti sigur ca nu are nimic pe numele lui si nici eventuale conturi la banci, atunci nu aveti de ce merge la un executor. Nici cu o plangere penala nu faceti mare lucru decat daca gasiti un politist mai dedicat care sa il cheme la audieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara retroactiva teetw116 teetw116 Buna ziua!In urma divortului ,minorul mi-a fost incredintat ,printr-o decizie definitiva!sotia mea a fost a fost obligata la plata pensiei alimentara ... (vezi toată discuția)
Abandon familiar casanova30bc casanova30bc Dupa divortz fosta sotie care se afla in Italia de 4 ani e obligata la plata pensiei alimentare pt minorul in varsta de 7 ani,decizia este de a plati pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor kammy30 kammy30 Buna ziua. Am nevoie de un raspuns urgent va rog. Am hotarare judecatoresca pt tatal copilului de a-mi plati pensia de intretinere,nu a respectat aceasta ... (vezi toată discuția)