avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate lipsi in preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate lipsi in preaviz?

Daca mi-am depus preavizu,l dar intre timp mi s-a oferit un alt loc de munca in alt oras si nu mai pot sta inca 2 zile pana la sfarsitul preavizului pentru ca pierd cealalta oferta , ce pot face in acest caz? Ma pot invoii, aceasta este unica solutie?
Cel mai recent răspuns: alimor , utilizator 18:24, 24 Martie 2006
incearca sa cazi la intelegere cu fostul patron, sa iti reduca preavizul cu cele doua zile.
Bafta!! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz nerespectat DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Buna ziua. Sotul meu este angajat in cadrul unei societati comerciale, dar de curand a primit o oferta de lucru mai buna. Pentru a putea beneficia de noua ... (vezi toată discuția)
Creare lista cu angajatori neseriosi in functie de judet streck streck Buna ziua, Am urmatoarea problema: Am lucrat pentru o firma multinationala intr-un alt oras decat in cel in care locuiesc si dupa o perioada am primi o ... (vezi toată discuția)
Salariile compensatorii se pierd dak in timpul preavizului iti gasesti un nou loc de munca micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, Am si eu o intrebare. In cazul unei disponibilizari in urma careea se acorda salarii compensatorii (2 :))), dak iti gasesti de lucru in timpul ... (vezi toată discuția)