avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza transcrierea certificatului spaniol si ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza transcrierea certificatului spaniol si emiterea celui romanesc?

Va rog frumos sa ma sfatuiti am un baiat de 1,6 luni eu find casatorita cu altcineva cand s-a nascut baiatu si declarat in Spania pe nume la tatal biologic in tara am intampinat probleme acest copil apartine legal sotului am intentat procesul ce s-a finalizat abia acum dupa 1 an si ceva am primit hotararea definitiva si cand am mers la primarie de care apartin m-i s-a spus ca transcrierea si sa imi dea certificatul romanesc poate dura o luna problema este ca eu as fi vrut pe 21 sa plecam inapoi in Spania stie cineva cum as putea obtine mai repede la urgenta ceva sau ce as putea face ca vad ca dureaza mai mult decat sa scot un pasaport..
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:49, 10 August 2018
Da. Faceti cerere de urgentare la șeful stării civile si justificati urgentă cu biletele de avion. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil născut în spania, cu alt tată decât soțul mamei cum se obține certificatul de naștere românesc? cristinaflorentin cristinaflorentin Buna ziua eu sunt casatorita dar nu mai stau cu fostul sot,am alta relatie ce a rezultat un copil,acesta find nascut in Spania a putut fi recunoscut de tatal ... (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate imediat dupa casatorie malina1987 malina1987 Buna ziua, Luna viitoare ma voi casatori si la 2 zile distanta vreau sa plec in Turcia. Am fost zilele astea la Pasapoarte care mi au spus ca indicat ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie minori Magdolna25 Magdolna25 Buna ziua, doresc titlu de calatorie minor, deoarece pt pasaport trebuie programare ( iar momentan se fac peste doua luni programari si poate dura inca una, ... (vezi toată discuția)