avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compansatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compansatoriu

cererea pentru salariu compensatoriu poate fi depusa si in ultima zi de preaviz?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:31, 5 Noiembrie 2009
Nu se depune nici o cerere beneficiati conform legii fara a solicita, daca nu vi se da atunci puteti decurge si la cerere
am fost avertizata inainte sa nu ma gandesc la niciun fel de salariu compensatoriu,deci in niciun caz nu voi beneficia fara cerere. As vea sa stiu daca o pot depune in cursul zilei de maine, aceasta fiind ultima zi de preaviz si daca angajatorul mai poate modifica art. cu care se incheie cim(pt ca pe ali colegi asa i-a amenintat)
Cred ca va complicati. Chiar daca depuneti cerere angajatorul poate sa nu o onoreze. Cel mai singur este, si asta impreuna cu ceilalti colegi, sa cereti ecest drept in instanta in termen de 30 de zile de la data concedierii. Sunteti scutiti de taxa. Onorariul unui avocat il veti recupera de la angajator sub forma cheltuielilor de judecata, va plati mai mult decat face platile compensatorii.
Ultima modificare: Joi, 5 Noiembrie 2009
ContSters42179, utilizator
30 de zile lucratoare sau calendaristice?
in momentul in care dam angajatorul in judecata nu trebuie sa avem o cerere cu numar de inregistrare?

Alte discuții în legătură

Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)
Somaj mihalinatt mihalinatt Cu ce articol trebuie incheiata cartea de munca pentru a putea beneficia de somaj? Ce pasi trebuie urmati a.i. sa nu se comita greseli. Multumesc (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)