avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile femeilor la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile femeilor la locul de munca

Buna ziua. Imi desfasor activitatea intr-un mediu in care sunt numai barbati (eu fiind singura femeie).
Problema ce am intampinat-o se refera la spatiul de odihna, respectiv camera unde ar trebui sa dorm in perioada mea de odihna, care momentan este aceeasi cu a barbatilor. Exista prin lege consemnata obligativitatea angajatorului de a asigura spatiu separat femeilor?
Am reusit sa gasesc o incapere unde sa dorm separat dar mi-a fost adus la cunostinta ca voi fii pedepsita daca mai fac asta( sa dorm in alt loc decat cel destinat tuturor pt somn). Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Iuliaman89, utilizator
Ce activitate desfasurati de este prevazuta in Regulamentul de ordine interna al firmei perioada de odihna cu somn in timpul programului de lucru ?!
Nu exista prin lege consemnata obligativitatea angajatorului de a asigura spatiu de odihna separat femeilor.
Lucrez in MApN. E vorba de serviciile de 24 de ore
Regulamentul Serviciului Interior din 02.09.2014 elaborat de MApN nu face nicio referire la locul de odihna.
Multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri pierdere serviciu (oboseala) ContSters83715 ContSters83715 Daca sunt dat afara disciplinar de la serviciu, ca - datorita oboselii manifestate la locul de munca, consemnata in regulamentul interior - iar eu invoc ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara, sunt salariat în cadrul stb sa (ratb). În subunitatea ... Drăgila Silviu Drăgila Silviu Bună seara, Sunt salariat în cadrul STB SA (RATB). În subunitatea în care îmi desfășor activitatea nu există personal pt. efectuarea curățeniei, ... (vezi toată discuția)
Vestiare mariusastra mariusastra Buna ziua m ar interesa daca exista vreo lege in privinta vestiarelor si a chiuvetelor sa u a dusuriilor dintr un vestiar si cat de mare ar trebui sa fie ... (vezi toată discuția)