avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma - unicitate sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma - unicitate sediu social

In lista de acte necesare infiintarii unei firme, apare necesitatea unei cereri adresate ANAF pentru obtinerea certificatului care atesta faptul ca nu a mai fost emis un alt document pentru folosirea spatiului.
La adresa unde vreau sa inregistrez sediul social nelucrativ pentru o noua firma, mai exista sediul social nelucrativ al altei firme unde sunt asociat unic.
Acest aspect poate sa blocheze infiintarea noii firme?
Precizez ca pentru sediul actualei firme exista contract de comodat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:49, 8 August 2018
Se poate rezolva. Modificați contractul de comodat in asa fel încât sa rezulte ca aveți pentru actuala firma doar o parte din spatiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Problema sediu social marius.radu85 marius.radu85 Salutare! Am si eu urmatoarea problema: nu pot inregistra sediul social deoarece exista deja o firma inregistrata in garsoniera mea. Mai pe larg: In ... (vezi toată discuția)
Acte firma pe propria raspundere ramiha ramiha Buna ziua! La infiintarea unei firme - SRL cu unic asociat - ce acte pot fi facute sub propria semnatura, fara a fi nevoie de atestare la avocat sau ... (vezi toată discuția)