avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare autoturism

Buna ziua

va rog daca poate cineva sa ma indrume in scopul meu de a inmatricula un autoturism pe care l-am cumparat pe 1 Mai de la un cetatean care are datorii la primarie la el si nu poate sa imi dea fiscalul . Nici proprietarul anterior care a adus masina din Italia nu poate da fiscal .
A, auzit ca trebuie dat in judecata proprietarul anterior dar mie personal mi se pare bizar pentru ca statul roman este cel care nu vrea sa imi inmatriculeze masina adica nu ma lasa sa folosesc un bun care imi apartine conditionand aceasta de situatia financiara a proprietarului anterior .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alec-Teo , utilizator 09:03, 14 Ianuarie 2020
In conditiile precizate nu veti putea inmatricula vehiculul decat prin actiune in instanta
Si eu am ceva similar.Proprietarul are datorii la impozite si ma duce cu vorba pentru fiscal. Cum pot face sa inmatriculez masina ?


Alex-Teo a scris:

Si eu am ceva similar.Proprietarul are datorii la impozite si ma duce cu vorba pentru fiscal. Cum pot face sa inmatriculez masina ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Obligativitate obtienere certificat fiscal?!?! julaikos julaikos Buna ziua,ma confrunt cu o mare problema si sper sa fiu indrumat cat mai bine pentru a o putea rezolva : -am achizitionat o masina,inmatriculata in romania,am ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)