Am început să construiesc un gard și avem parte de hărțuire din partea vecinului de vizavi. Ce putem face să scăpăm de teroarea la care ne supune acest om?
Am o problema cu vecinul de vizavi si nu stiu cum sa o gestionez.
Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Langa parcela cumparata de noi mai exista o parcela mica, de aproximativ 150 mp, pe care toti vecinii o foloseau pentru a intoarce masinile ( strada de termina in dreptul acestei parcele).
Pana la gardul vecinului de vizavi sunt 7.5 metri, dar el intra cu toata masina pe parcela cand iese cu masina din curte.
In anul 2016 am cumparat aceasta parcela de la propietarii ce au avut initial toata strada, iar in 2017 ne-a iesit autorizatia de imprejmuire a parcelei.
Din diferite motive nu am inceput lucrul la gard pana ieri. Cand a vazut vecinul ca facem gardul a inceput nebunia. Prima data a sunat la Politia Locala, a venit un echipaj care a constatat ca avem autorizatie de construire a gardului si toate actele necesare pentru gard. Apoi a facut fiica vecinului scandal, acuzandu-ne ca nu e terenul nostru, ca facem o constructie ilegala. A venit si randul vecinului sa ne acuze de aceleasi lucruri si in plus, ne-a zis ca latura de gard comuna intre parcela unde e construita casa si parcela noua, este ilegala, ca am furat 1 m din parcela noua. Evident ca a mai sunat inca o data la Politie, dar nu a mai venit nimeni. Apoi, a sunat la ITM si au venit si domnii in control, aici trebuie mentionat ca facem gardul in regie proprie si ca ieri erau niste prieteni care ne ajutau la gard.
Astazi, din nou a venit Politia Locala , dupa ce din nou a sunat vecinul la Politie, si de data asta ne-au cerut si autorizatia de construire a casei.
Tot acest scandal se intampla pentru ca din cauza gardului vecinul face mai multe miscari cu masina pentru a iesi din curte.
Eu ma simt abuzata si hartuita. Ce putem face sa scapam de teroarea la care ne supune acest om?
Dle Adrian Sulea, ma intereseaza si pe mine ce se intampla daca seful de santier greseste lucrarea, fata de terti este vina lui sau este vina angajatorului?