avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenda auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenda auto

Buna ziua ,
Am nevoie de ajutor . Am parcat pe o stradă laterală la marginea bordurii ( fără a urca masina pe trotuar) in dreapta mea fiind semnalizare pe trotuar un loc destinat persoanelor ca handicap . Am primit amenda 1000 lei ptr ca am blocat accesul în parcare. Tin sa mentionez ca daca cineva ar parca pe acel loc între loc si bloc mai ramane spatiu de 30 cm . Amenda si locul de parcare mi se par abuzive . Cum o pot contesta si dacă are rost sa fac asta ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:42, 10 August 2018
Daca locul de parcare este semnalizat ca si loc de parcare pt handicap poti sa contesti de 2 ori, dar degeaba.
Este semnalizare pe trotuar dar nu prin semn ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si semnalizarea pe trotuar cu vopsea tot semnalizare se numeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto neregulamentare Daria B. Daria B. Buna ziua, Joia trecuta mi-a fost ridicata masina din Sibiu, desi consider ca am parcat regulamentar: pe o strada din centru, in zona A de parcare, am ... (vezi toată discuția)
La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta ... DanielStanS DanielStanS La curte am o poarta de acces mica pentru persoane si o poarta de acces mare pentru masina. Vecinul obisnuieste sa isi lase masina pe drumul de servitute in ... (vezi toată discuția)