avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Doua dosare la Judecatorie in urma aceluias ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Doua dosare la Judecatorie in urma aceluias rechizitoriu

Buna ziua

Doresc sa stiu daca un rechizitoriu poate da nastere la doua dosare in faza de judecata pe fond
Mai exact,in 2011 luna Dec am fost pus sub urmarire pt presupuse fapte de delapidare si fals in acte sub semnatura privata.(facturi si chitante).
Dupa 7 ani,acum in 2018 procurorul de caz a finalizat dosarul cu rechizitoriu in care s-a stabilit sa fiu trimis in judecata doar pt fals si delapidare in ceea ce priveste chitantele.Referitor la facturile in cauza prin rechizitoriu s-a stabilit netrimiterea in judecata.Partea vatamata a atacat in Camera Preliminara prin plangere impotriva rezolutiei de netrimitere in judecata si a obtinut desfiintarea rezolutiei si trimiterea mea in judecata si pt delapidare si fals in ceea ce priveste facturile.Ideea este ca acum la o instanta pe fond se judeca fapte de fals si delapidare in legatura cu facturile iar la o alta instanta tot pe fond si in cadrul aceleiasi Judecatorii se judeca fals si delapidare in ceea ce priveste chitantele.Este posibil asa ceva?nu trebuiau conexate dosarele?
~ Conținut șters la cerere ~
Este posibil, solicitati instantei intai sesizate reunirea cauzelor.
a fost solicitat de catre partea vatamata insa s-a respins in camera prliminara
Trebuie ca ambele dosare sa fie la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doasar aflat la camera preliminara czs czs Buna ziua cum este posibil ca un dosar sa fie inregistrat la judecatorie cu o anume data si pe portalul instantelor acesta apare de doua ori;prima data la ... (vezi toată discuția)
Cand se aplica art. 215, (5) ? pop sorin pop sorin Cetateanul X cu comportament antisocial extins, intimat in 21 de actiuni aflate pe rolul judecatoriilor, cel putin 4 dosare de cercetare penala. Toate ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)