avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier grav
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier grav

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea intrebare: sotia unei cunostinte a fost accidentata pe trecea de pietoni de un barbat, ea fiind in coma la spital.
Intrebarea este urmatoarea: sotul ce trebuie sa faca acum? Trebuie sa depuna plangere penala, trebuie sa se contituie parte civila?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:54, 9 August 2018
Parchetul va deschide dosar penal in baza dosarului de cercetare a evenimentului produs de catre politia rutiera.
In timpul cercetarii, sotul va fi audiat si acesta. In timpul audierii va fi intrebat si daca se constituie parte civila in dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil lovit pe trecerea de pietoni anutza2005_ro anutza2005_ro Buna seara, As dori sa stiu si eu cum ar trebuie sa procedeze politia in cazul in care un copil este lovit pe trecerea de pietoni. Ce demersuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Accident de munca soldat cu deces, obtinere detalii despre ancheta angelica82 angelica82 Buna seara. In data de 22 aprilie 2016, unchiul meu a avunt un accident (cadere de la inaltime),in timpul desfasuraii actiivitatii la o firma ,unde nu avea ... (vezi toată discuția)
Accident de munca cu fatalitate nedeclarat si cercetat de itm imitu imitu Buna ziua, Sunt o ruda apropiata a unei doamne, coplesita de durere si greutati materiale, in urma decesului sotului, intretinatorul familiei, pe care doresc ... (vezi toată discuția)