avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum ar trebui sa procedez pentru rezilierea unui ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum ar trebui sa procedez pentru rezilierea unui contract de teelfonie fixa Orange?

Acum , aproape 2 luni am contractat un abonament de telefonie fixa Orange.Desi am urmat toate instructiunile de utilizare nu ma pot folosi de aceste servicii pentru ca de fiecare data, cand vreau sa pelez un numar sau sa fiu apelata, robotul imi spune ca sunt in afara zonei de utilizare,chiar daca formez de nenumarate ori nr de localizare 7999.Am sesizat celor de la Orange,si culmea nerusinarii, mi-au spus ca nu am testat nicodata cele mai sus mentionate. Cum as putea rezolva aceasta problema?!
Cel mai recent răspuns: elena craescu , utilizator 12:36, 10 August 2018
Rezilierea se va putea efectua cu respectarea conditiilor contractuale asumate de catre Dumneavoastra...
Reziliera se poate solicita, indubitabil, pentru neindeplinirea sau indeplinirea necorespunzatoare a obligatiilor de catre cealalta parte.

Incepeti cu o notificare de reziliere, fondata pe indeplinirea necorespunzatoare a obligatiilor.
Daca ramane fara efecte, va puteti adresa OPC sau direct instanței
competente.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)
Abonament internet carmencj carmencj Am un abonament la internet de la orange si am vrut sa renunt la abonament pt ca nu am semnal bun iar raspunsul lor a fost Stimate client, ... (vezi toată discuția)