avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

Are dreptul sa imi puna poprire pe contul de salar si conturile de credit daca eu am facut contestație la decizie?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:32, 10 August 2018
Da, pana la solutionarea contestatiei formulate de catre Dumneavoastra, executarea silita isi urmeaza cursul....
Ar fi trebuit să solicitați și suspendarea executării până la soluționarea contestației, însă instanța v-ar fi pus în vedere să plătiți și o cauțiune, în această ipoteză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-cerere de suspendare ovidana ovidana In urma executarii silite, banca de unde eu si sotul meu (decedat ulterior) am avut un credit de nevoi personale, a vandut la licitatie casa in care am locuit. ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita admisa luminutza luminutza In urma unei executari silite, prin care executorul judecatoresc a infiintat poprire asupra drepturilor salariale si a blocat conturile de diponibilitati ... (vezi toată discuția)
Poprire abuziva razvanstroe razvanstroe Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii pentru urmatoarea situatie: Se dispune prin hotarare judecatoreasca incuvintarea executarii ... (vezi toată discuția)