avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare casă+teren de la angajator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare casă+teren de la angajator

As dori sa stiu daca este vre-o lege , care ar ajuta un muncitor in domeniul agricol ( domeniul viticol) de a obtina/achizitiona un teren de la institutia unde a fost angajat in ultimii 30 de ani . Tin sa mentionez ca sa platit chirie timp de 30 de ani pe acest teren+ casa. Exista vre-un articol care ar putea ajuta ?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:09, 11 August 2018
A existat. Numai sunt valabile. Acum presupun ca angajatorul este o firma privată si nu poate fi obligată sa va vândă dacă nu vrea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case de la sncfr mihiandrei mihiandrei am o intrebare daca ma puteti ajuta multumesc! am cumparat dela sncfr o locuinta de servici cu terenul de sub casa valabil pe durata constructiei .in curte am ... (vezi toată discuția)
Acordare teren primarie CostinelSocol CostinelSocol Buna ziua, Va rog sa ma ajuati !! Am 41 de ani sunt casatorit, am 2 copii, un venit total pe familie de 1000ron, si nu detin alte propietati inafara de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de la primarie Tiberean Tiberean Locuiesc intr-un imobil nationalizat care nu are notificare. O parte din locatari si-au cumparat apartamentele cu ani in urma. Acum as vrea si eu sa-mi ... (vezi toată discuția)