avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Situatie disperata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Situatie disperata

Buna ziua ,
Insarcinata , sora mea s-a casatorit , iar sotul sau a stiut ca este insarcinata dar a acceptat situatia si a luat copilul pe numele sau .
La nastere el nu a fost in tara , copilul i-a luat numele dat fiind faptul ca sunt casatoriti .
Relatia nu a mers intocmai bine , multe certuri , despartiri .
Desi sunt casatoriti de mai bine de 1 an , sora si copilul are domiciliul la bunicii materni , el la sora sa iar impreuna locuiau la noi doar in unele weekend-uri cand se intelegeau mai bine .
Acum cateva saptamani au decis sa se desparta definitiv , el a fost anuntat ca la noi nu va mai fi primit . Ieri a convins-o pe sora mea sa plece cu el , Azinoapte pe la ora 23:00 au hotarat sa plece impreuna cu minora de 1 an desi politia prezenta la fata locului le-a recomandat sa astepte pana azi .
Alte aspecte :
- niciunul din ei nu au o locuinta si serviciu stabil
- el a fost condamnat cu suspendare pentru relatie sexuala cu minori
- ea are deschis de aproximativ 1 luna , un dosar penal pentru lovire si alte violente
- ea se afla de aproximativ 6 luni sub observatie si tratament psihiatric pentru stari nervoase si de agresivitate .
- minora de 1 an manifesta o oarecare respingere fata de mama deoarece nu se prea ocupa de ea fiind agresiva verbal , fiind mult mai atasata de bunica materna intrucat cu ea a dormit din primele zile de viata
- minora de fel nu tragea la oameni straini la familia lui pe care nu ii cunoaste si nu i-a vazut niciodata .

Ce ma sfatuiti sa facem pentru a pastra legatura cu minora si a ne asigura ca este ok ?
Se poate introduce o actiune in instanta pentru stabilire legaturi personale cu minorul in interesul superior al minorului ?
Toate aspectele referitoare la condamnare , dosar penal , tratament psihiatric se poate dovedi cu acte .
Multumesc anticipat .

ps: luarea minorei a fost doar o razbunare pentru ca nu a mai fost primit .
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
rrazvanpaul, utilizator
Cel mai recent răspuns: rrazvanpaul , utilizator 09:49, 11 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil non nascut Ema.Daniela Ema.Daniela AJUTOR URGENT!!! Buna ziua , as avea o intrebare , fetita mea are 6 luni si de cand eram insarcinata am avut multe conflicte cu tatal , a fost agresiv cu ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor drmon drmon buna ziua. am introdus actiunea de divort si solicit stabilirea locuintei minorei la mine pe urmatoarele considerente: Paratul nu este interesat de sanatatea, ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie copil Roxana Roxu Roxana Roxu Buna ziua.Ma numesc Roxana,sunt casatorita de aproximativ 3 ani si am un copil de 1 an si 6 luni.In urma cu 1 an si jumatate mai bn zis dupa nasterea ... (vezi toată discuția)