avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua! Copilul meu a implinit 2 ani pe 29 iulie.eu am reinceput serviciul pe 18 aprilie si in 14 mai am depus dosarul pentru stimulentul de insertie. Luna aceasta am primit prima plata...doar 730 ron. Cat ar fi trebuit sa iau? Stiu ca pierd o luna pentru ca sotul meu nu si a luat acea luna..a tatalui...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 13 August 2018
Cuantumul stimulentului de inserție este de 650 lei.
Buna ziua! Stiu cat e valoarea stimulentului...ma interesa pe cate luni- din 14.o4 cand m-am intors...pana acum....trebuie sa iau acest stimulent. Multumesc
Incepând cu ziua următoare celei în care v-ati reluat activitatea profesională și realizati venituri supuse impozitului pe venit vi se acorda stimulentul de insertie.

Adica, din 15.04.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Aurica10 Aurica10 Buna ziua! Am nascut in 12 februarie 2016 si am optat pentru concediu de maternitate de doi ani. Acum fetita are aproape 1 an si o luna si recent mi s-a oferit ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție elenusht elenusht Bună ziua! Va prezint următoarea situație: - octombrie 2022 se sistează stimulentul de inserție de 650 RON pt băiețelul de 2 ani și 3 luni la acea ... (vezi toată discuția)
Reincepere activitate din ccc la o alta firma + stimulent insertie AlexBM AlexBM Buna ziua, Sunt tatal copilului si am optat pentru varianta de CCC pana la varsta de 1 an. Copilul indeplineste 1 an la data de 14 mai 2016. Mama nu doreste ... (vezi toată discuția)