Buna ziua, am lucrat la o societate comerciala unde am efectuat un serviciu de permanenta timp de o saptamana de la ora 18.00 pana la ora 09.00.Sambata si Duminica non-stop. La incheierea contractului am solicitat plata orelor,raspunsul a fost ca nu au buget alocat.Am sesizat ITM si spre surprinderea mea in raspunsul primit de la ITM reiese ca am primit PRIME lunare in valoare aproximativa de 5500 lei/brut. Aceste prime nu apar nici in adeverinta eliberata cu ocazia incetarii contractului.Ce sanse am sa recuperez aceste ,,PRIME " daca tot mi-au fost acordate. Oare cat de legala este aceasta miscare financiara pt.societate... Va multumesc anticipat !
Adeverinta
anton981
Buna ziua . Inca odata am nevoie de ajutorul dumneavoastra . M-am pensionat , iar adeverinta pe care am primit-o de la angajator , companie de stat , contine ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie
ghepe
Imi poate elibera angajatorul o adeverinta cu veniturile lunare brute perioada 1990-200? In carnetul de munca venitul brut inregistrat este cu mult mai mic ... (vezi toată discuția)