avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima doar in acte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima doar in acte

Buna ziua, am lucrat la o societate comerciala unde am efectuat un serviciu de permanenta timp de o saptamana de la ora 18.00 pana la ora 09.00.Sambata si Duminica non-stop. La incheierea contractului am solicitat plata orelor,raspunsul a fost ca nu au buget alocat.Am sesizat ITM si spre surprinderea mea in raspunsul primit de la ITM reiese ca am primit PRIME lunare in valoare aproximativa de 5500 lei/brut. Aceste prime nu apar nici in adeverinta eliberata cu ocazia incetarii contractului.Ce sanse am sa recuperez aceste ,,PRIME " daca tot mi-au fost acordate. Oare cat de legala este aceasta miscare financiara pt.societate... Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 11 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Promovati o actiune in instanta ,la care sa atasati si raspunsul dat de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi in caz de concediere ag_claudia ag_claudia Buna ziua! Lucrez de 3 ani jumatate la o firma privata, fiind singurul angajat inafara patronului si am fost anuntat ca trebuie sa plec pentru a fi angajata ... (vezi toată discuția)
Adeverinta anton981 anton981 Buna ziua . Inca odata am nevoie de ajutorul dumneavoastra . M-am pensionat , iar adeverinta pe care am primit-o de la angajator , companie de stat , contine ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ghepe ghepe Imi poate elibera angajatorul o adeverinta cu veniturile lunare brute perioada 1990-200? In carnetul de munca venitul brut inregistrat este cu mult mai mic ... (vezi toată discuția)