avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Primarii cu datorii catre societatile comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Primarii cu datorii catre societatile comerciale

Buna dimineata!
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
La societatea la care lucrez sunt foarte multe creante de recuperat de la primariile cu care am incheiate contracte de achizitie publica.
Intrebarea mea este cum as putea sa ii constrang pe primari sa ne plateasca. Am facut notificari, i-am invitat la conciliere, dar aceste demersuri nu au dat nici un rezultat.
Stiu ca exista o ordonanta prin care se pot da in judecata primariile.
Exista o posibilitate prin care sa le blochez conturile, toata activitatea sa fie blocata?
Va multumesc.:)
Cel mai recent răspuns: iarina_73 , utilizator 19:31, 9 Noiembrie 2009
folositi somatia de plata urmata de executare. in faza executarii silite puteti "bloca" conturile debitorului.
Intai trebuie sa va judecati asa cum a spus si dl.Ciobanu. Abia in faza de executare silita puteti pune poprire pe conturile debitorilor.B-)
Intrebarea mea este, pot sa uzez de procedura pe Ordonanta 119 pentru somatie de plata sau pentru primarii exista o alta Ordonanta speciala?
Va mulumesc.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să ... elsussy elsussy Este legal ca pentru o poprire,care este achitata, banca să îmi blocheze întreaga sumă aflată in cont? Ce as putea face ca banca să îmi permită ... (vezi toată discuția)
Concilierea( ptr esalonare datorie) este mai presus de termenii contractului ? discover discover Buna ziua , debitorul meu face actiune in anulare (deoarece eu am deschis actiune impotriva lui pe OG119/2007 , si care mi-a fost admisa) si motiveaza astfel: ... (vezi toată discuția)