avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Buna ziua! M. am certat cu sotia si vreau sa bag divort... am un credit facut pe numele meu fara sa fie ea inclusa în contract... mai am 4 ani de rate, avem mai multe bunuri cumparate in timpul casatoriei inclusiv o masina...Eu am vandut. o din cauza cheltuielilor si a ratelor sa nu devin restant... momentan sunt angajat, ea a plecat la parintii ei.. plus ca avem un copil de un an impreuna... banii s. au cheltuit in familie. Ma intereseaza daca la divort se imparte si creditul. Nu este trecuta in acte la banca sotia.. dar mentionez ca ea ma ameninta imi ia masina si eu raman cu creditul sa il platesc eu daca nu vreau sa merg la notar.. oare dc tine neaparat la notar.. si nu la instanta..?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
strabunul, utilizator
Cel mai recent răspuns: strabunul , utilizator 17:59, 11 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu apartament ipotecat danyleca danyleca Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in problema patajului. Abia am terminat divortul si vreau, cand primesc hotararea sa facem si partajul. Avem un apartament ... (vezi toată discuția)
Cum se platesc ratele dupa depunerea actiunii de divort cristimondialu63 cristimondialu63 Buna seara. Am o intrebare : am depus actele de divort, iar primul termen este abia in toamna. Am 2 credite de nevoi personale luate in timpul casatoriei pe ... (vezi toată discuția)
Divort rapid, minor, pensie alimentara, partaj rate - noul cod civil sorina_a_b sorina_a_b Buna ziua, As dori sa stiu care este cea mai rapida metoda de a divorta rapid, in urmatoarele conditii: - suntem casatoriti de 3 ani, avem un copil ... (vezi toată discuția)