avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere disciplinară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere disciplinară

Buna ziua. ma numesc Bogdan și am o problemă;lucrez la o fabrică de confecții textile,de 9 luni. Din cauza ca nu vreau sa prestez orele suplimentare,Si nu înghit abuzurile lor ma amenințat că ma da afara pe motive de indisciplină (fapt înregistrat de mine cu reportofonul ascuns)directoarea zice ca am înjurat și amenințat colegele fapt neadevărat,ca are cinci fete care spun asta dar cand i-am zis sa mi le zică sa vad dau au probe na vrut să mi spuna cine sunt,intrebarea mea este;Ma poate da usor afara pe concediere disciplinară?Ma costa mult onorariul avocatului pentru anularea concedieri disciplinare?mersi fff mult
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 August 2018
bogdan64, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 12 August 2018
Concedierea disciplinara depinde de abaterile disciplinare savarsite ... onorariul difera de la un avocat la altul
Ok dar fetele care sustin ca eu le am fi jicnit,amenintat nu trebuie sa ara dovezii ca dor pe vb nu se poate cred.eu cer probe de la ele ca știu că nu-i adevărat dar in fata cercetari disciplinare trebuie aduse probe pe lângă vb.mai ales că directoarea poate sa le coruptă prin orce mijloace sunt aproape sigur. CE PĂRERE AVEȚI DE CE V-AM SCRIS?MERSI

Cornel Vasile a scris:

Concedierea disciplinara depinde de abaterile disciplinare savarsite ... onorariul difera de la un avocat la altul

Si declaratiile colegilor sunt fi considerate mijloace de proba.
Da dar simple declarați cu ce le susține?nu trebuie probe(inregistrato,etc

In ce proporție se câștigă în instanta asemenea cazuri de concediere disciplinară?mersi fff mult
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Sansele de castig depind de mai multi factori ... nimeni nu va poate spune exact ce doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediat pentru "indisciplina" iulian_stefan01 iulian_stefan01 Va salut... Am si eu o problema.... Lucrez ca ag. securitate si zilele trecute am fost chemat la sediu firmei pentru a-mi da demisia la cererea sefului.....am ... (vezi toată discuția)
Amânare termen cercetare disciplinară bogdan64 bogdan64 Buna ziua,as vre daca se poate un model de cerere de amanare termen cercetare disciplinară (vezi toată discuția)
Avertisment primit pt. neefectuarea unui lucru despre care nu stiam ce mendi mendi am si eu o problema ,nu sunt contabila de meserie ci facturista,si ieri am primit un avertisment de la contabila sefa cum sunt vinovata de neefectuarea ... (vezi toată discuția)