avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amânare termen cercetare disciplinară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amânare termen cercetare disciplinară

Buna ziua,as vre daca se poate un model de cerere de amanare termen cercetare disciplinară
Cel mai recent răspuns: bogdan64 , utilizator 20:20, 19 August 2018
Domnule Preşedinte,

Subsemnatul ..........................................., avand functia de ..................... în calitate de ............................... în dosarul având ca obiect cercetarea disciplinara a subsemnatului pentru ................................, vă solicit să încuviinţaţi :

Acordarea unui nou termen , întrucât mă aflu în imposibilitate de prezentare la termenul din data de ............... pentru următoarele motive :

Semnătura,

Domnului Preşedinte al Comisiei de Disciplina din cadrul Societatii ..........
Mersi mult!cu un motiv întemeiat sunt obligați să accepte cererea?
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Depinde de motiv ...nu avem noi de unde sa stim .
E bine să fac si o plângere la itm pt cercetare disciplinară abuzivă?mersi f mult

Cornel Vasile a scris:

Depinde de motiv ...nu avem noi de unde sa stim .

Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
bogdan64, utilizator
Nu va ajuta cu nimic sesizarea catre ITM ... singura autoritate in stat care poate decide legalitatea cercetarii disciplinare este instanta de judecata.

Alte discuții în legătură

Preaviz demisie ContSters242720 ContSters242720 Eu lucrez in prezent, am primit o oferta de lucru importanta si nu pot sta in preaviz... iar seful meu nu este deacord si ma obliga sa stau in preaviz..As vrea ... (vezi toată discuția)
Concediul medical si demisia nyky79 nyky79 Buna ziua, Am si eu o problema. In data de 22 iulie m-am angajat la o firma dar mi-a inregistrat Cartea de munca cu data de 20 august.Eu nu mai doresc sa ... (vezi toată discuția)
Incetare cim cu art. 61/a carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Pentru ca o decizie de incetare a CIM pt. absente nemotivate - si neprezentare a salariatului la data convocarii - este de ajuns art. 61/a sau ... (vezi toată discuția)