Mama are niste datorii la ANAF si la o banca.In caz ca mama ar muri, doamne fereste, datoriile imi revin mie?nu mai are alti copii, sunt singur la parinti.Am inteles ca daca renunt la mostenire, scap si de datorii, e adevarat?si daca da cum fac sa renunt? adica ce proceduri sunt de facut?trebuie sa lase mama testament sau nu?
Puteți sa dați declarație ca Renunțați la moștenirea mamei. Dar asta se face doar in situația in care Dvs de pe urma mamei aveți datorii mai mari decât bunurile rămase moștenire. Cum ar fi sa zicem o casa. Atunci trebuie sa vedeți dacă casa nu este mai valoroasa decât cumulul datoriilor si sa acceptați moștenirea sub beneficiu de inventar
Si daca in timp datoriile devin mai mari decat mostenirea?renunt la mostenire si scap de datorii?ea incearca sa mai plateasa din ele, dar nu cred ca poate sa acopere tot...
Mostenire datorii
gorjdesign
Buna ziua,
Am urmatoarea problema. In urma cu 2 luni a murit tatal meu care avea in momentul respectiv pe numele lui un pamant. La 2 saptamani distanta a ... (vezi toată discuția)