avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lista bolilor care prelungesc CIC de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lista bolilor care prelungesc CIC de la 2 la 3 ani

Buna ziua . As dorii sa stiu daca cineva stie care este lista bolilor care se incadreaza in prelungirea CIC de la 2 la 3 ani.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:19, 6 Noiembrie 2009
De ce nu mergeti la medicul de familie? El are si lista si copilul in evidenta asa ca stie mai bine.
CIC pana la 3 ani se acorda in cazul copiilor nascuti cu handicap.
Art. 1 (1)Începând cu data de 1 ianuarie 2006, persoanele care, în ultimul an anterior datei naşterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, beneficiază de concediu pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de până la 3 ani, precum şi de o indemnizaţie lunară în cuantum ...
Multumesc , am citit legea stiu despre ce e vb , problema e daca fetitza mea se incadreaza ? Vroiam sa stiu daca cineva stie lista cu bolile care se incadreaza. Bineinteles ca fetitza e in evidenta medicului de familie.
Fetitza are o malformatie la inima si vroiam sa stiu daca se afla pe lista ? problema e ca e predispusa la raceala si pneumoniilor f usor, iar la camin nici vorba sa o pot duce , si nu o pot da in grija nimanui plus ca are si medicamente..
Oricum multumesc de informatie cred ca totusi o sa intreb si medicul de familie.
Lege nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap

Enumerarea se gaseste in Ordin nr. 762/2007 din 31/08/2007 pentru aprobarea criteriilor medico-psihosociale pe baza cărora se stabileşte încadrarea în grad de handicap--Criteriu din 31/08/2007 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 885bis din 27/12/2007 medico-psihosocial de încadrare în grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista cu bolile care se incadreaza la un grad de handicap mihaela1971 mihaela1971 am un tataie care are fibroza pulmonara oare se incadreaza la vreun grad de handicap? (vezi toată discuția)
Listă boli pensie handicap luckyonro luckyonro O listă cu bolile care se încadrează în gradele de handicap pentru pensie de handicap există? (vezi toată discuția)
Bună ziua! În legătură cu proiectul ordinului de ministru ... Cristinica11* Cristinica11* Bună ziua! În legătură cu proiectul Ordinului de ministru din sept 2022 privind acordarea cert de handicap bolnavilor de cancer se mai știe ceva? Nu am ... (vezi toată discuția)