avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! În legătură cu proiectul Ordinului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! În legătură cu proiectul Ordinului de ministru ...

Bună ziua! În legătură cu proiectul Ordinului de ministru din sept 2022 privind acordarea cert de handicap bolnavilor de cancer se mai știe ceva? Nu am mai auzit nimic!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:35, 20 Ianuarie 2024
ORDIN nr. 182/456/2022 este ultimul act normativ privind modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului muncii, familiei și egalității de șanse și al ministrului sănătății publice nr. 762/1.992/2007 pentru aprobarea criteriilor medico-psihosociale pe baza cărora se stabilește încadrarea în grad de handicap

CRITERII din 31 august 2007 medico-psihosociale pe baza cărora se stabilește încadrarea în grad de handicap
forma actualizata
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cautat in legea 448/2006 si gasesc orice in afara ... Tica67 Tica67 Buna ziua. Am cautat in legea 448/2006 si gasesc orice in afara de bolile care se incadreaza la handicap.. Nu ar trebui sa inceapa cu asta? Unde sunt ... (vezi toată discuția)
Listă boli pensie handicap luckyonro luckyonro O listă cu bolile care se încadrează în gradele de handicap pentru pensie de handicap există? (vezi toată discuția)
Modificarea criteriilor medico-psihosociale burgheauam burgheauam Buna ziua, o intrebare ; Ordinul nr. 707 din 13 mai 2014 privind modificarea si completarea anexei la ordinul ministrului muncii familiei si egalitati de sanse ... (vezi toată discuția)