rog transmiteti-mi daca exista posibilitatea de a redobandi un imobil nationalizat care nu a fost revendicat in 2001, ci cu o cerere in 2007, neluata in seama de primaria Bucurestiului.
Nu prea se inteleg multe din postarea dvs ar trebui sa mergeti la un av pt a analiza actele avute.Dvs ce calitate aveti ,mostenitoare a fostilor proprietari ?Termenul de formulare al notificarilor in baza legii 10 expirase de vreo 5 ani la data la care dvs faceti referire 2007 dar tb verificate acte si discutata situatia.
Ati inteles bine: cererea de retrocedare nu a fost depusa in perioada mentionata de legea 10. Intrebarea mea: EXISTA O POSIBILITATE DE A RECUPERA ACEL IMOBIL, chiar daca nu l-am revendicat in 2001-2002. Avem calitatea de mostenitori ai fostilor proprietari.
Am depus rererea de retrocedare la un centru juridic in urma modificarii legii 10 cu o lege 165, sau cam asa ceva.
Multumiri anticipate
Legea 10/2001
raul89
Buna seara
Un imobil nationalizat este notificat in baza Legii 10/2001, de un mostenitor legal ( colateral privilegiat), prin depunerea in termen a ... (vezi toată discuția)
Art47/legea10/2001
karmena
Tatal meu a depus cerere de cumparare in baza Legii 112/1995 a imobilului in care locuia din 1978, in septembrie 1999.La acea data nu exista nici o notificare ... (vezi toată discuția)