avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cand ramane definitiva o decizie a unei instante ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cand ramane definitiva o decizie a unei instante civile

cand ramane definitiva o decizie a unei instante civile -la 30 zile de la la pronuntare sau de la comunicare la comunicare.
Va rog sa precizati acticol Cod Procedura.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gogu12002 , utilizator 11:50, 13 August 2018
30 de zile de la comunicare daca nu se formuleaza calea de atac prevazuta de lege.
Multumesc , daca se poate un articol de cod in care se regaseste precizarea DVS.Stima.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

30 de zile de la comunicare daca nu se formuleaza calea de atac prevazuta de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand devine definitiva hotararea din recurs? la pronuntare sau la comunicare? Luizaa Luizaa Buna ziua, As dori sa stiu cand ramane definitiva o hotarare data in recurs?La pronuntare sau la comunicare? Precizez ca in codul de procedura civila nu am ... (vezi toată discuția)
Care va fi data prescrierii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa imi spuneti: 1. - la ce data se prescrie dreptul de a cere intoarcerea executarii silite, daca hotararea in baza careia ... (vezi toată discuția)
Termen apel - stabilire program vizitare minori DErcan DErcan buna seara sau buna dimineata! intr-un dosar de stabilire program vizitare minori solutia data a fost cu admitere a cererii principale dar cu apel. va rog sa ... (vezi toată discuția)